Nove kafe iz Perua, Kolumbije i Hondurasa

0

Kompanija Nestlé je na tržište lansirala tri nova NESCAFÉ Dolce Gusto proizvoda, kafe Honduras, Colombia i Peru. Kafa je predviđena za sve one koji uživaju u kafi iz aparata.

Kompanija Nestlé je na tržište plasirala novu premium kolekciju tri proizvoda, kafe Honduras, Colombia i Peru. Glavna odlika ovih kafa je 100% Arabica kafa organskog porekla sa oznakom  „single origin“, što ih svrstava u proizvode proizvedene na posebnom području, koji zbog posebnih klimatskih uslova imaju intenzivan ukus.

Kafa Dolce Gusto Honduras potiče iz netaknutih tropskih šuma Hondurasa, i njena odlika je delikatna nota meda, crne čokolade i slada. Kafa iz Kolumbije ima nešto drugačiji ukus, dominira nežan lungo s notom prženog badema i muškatnog orašćića, a iz Perua dolazi kafa sa intenzivnim notama drveta, sladića, ružičastog bibera i pupoljaka crne ribizle.

NESCAFÉ Dolce Gusto kompanija je poznata po pomeranju granica kada je ukus u pitanju, njihova rešenja se odnose i na tehnološko unapređivanje aparata i na poboljšanje ukusa. Nova serija proizvoda se uzgaja na nadmorskim visinama preko 1500 metara,  na terenima gde su temperature konstantne, gde plodovi kafe sazrevaju kasnije, i tako čuvaju više arome u sebi.

Share.

Comments are closed.