Novi atraktivni sadržaji na Adi Ciganliji 2019.

0

Naredna sezona na beogradskom moru biće obeležena otvaranjem novih sadržaja za posetioce.

JP “Ada Ciganlija” će u cilju privlačenja što većeg broj posetilaca već početkom 2019. godine imati spremne nove i atraktivne sadržaje. Osim već tradicionalnog uživanja u skoro svim sportovima na vodi, pojedinim adrenalinskim aktivnostima, posetioci će moći će da skijaju tokom cele godine, da uživaju u velikom zabavnom parku, a po svemu sudeći i u raftingu na novom jezeru.

S obzirom da je turistički potencijal kompleksa veliki, uprava je odlučila da prilagodi aktivnost isadržaj kompleksa svim godišnjim dobima. Izgradnja ski-staze je prva investicija, nalaziće se na  prostoru pored kružnog toka. Ukupna dužina staze biće 80 metara, sa ski-liftom i tjubing stazom, a u planu je i simulator.

Najvažnija stvar je da se sve radi modularno, i da je montažnog tipa, pa će priroda ostati netaknuta. Podloga je predviđena da bude od modernog materijala, gume i plastike, tako da sneg neće biti potreban.

Osim staze, u planu je i zabavni park, koji će posetiocima ponuditi niz sadržaja, a fokus će biti na deci. Od sadržaja namenjenog njima, treba izdvojiti dečji bioskop, školu jahanja, eksponate dinosaurusa u prirodnoj veličini, mini zip-lajn, veštačku stenu, kao i ostale zanimljivosti.

Share.

Comments are closed.