Novi avion kompanije “Etihad ervejz” pruža putnicima neverovatan luksuz

0

Avio-kompanija “Etihad ervejz” od 01. decembra uvodi novi avion “boing 787 drimlajner” na liniji Abu Dabi – Tokio. Putnici koji budu leteli na ovoj relaciji moći će da uživaju u luksuzu i komforu koji ovaj avion nudi.

Reč je o najnovijem modelu, čija je unutrašnjost podeljena na tri klase. U prvoj klasi, koja broji 235 mesta, smešteno je 8 novih revolucionarnih apartmana, u biznis klasi 28 studija i 199 “smart” sedišta u ekonomskoj klasi. “Drimlajner” će zameniti dosadašnji erbas A340.
Ultra luksuzni apartmani u prvoj klasi su privatne prostorije sa sedištem koje se pretvara u ravan krevet. Apartmani su opremljeni 24-inčnim LCD ekranom, garderoberom i frižiderom. Studija u biznis klasi takođe poseduje krevet i ima za 20 odsto više ličnog prostora od dosadašnjeg aviona. Svaki studio je opremljen ličnim TV ekranom osetljivim na dodir i slušalicama. Gosti u biznis klasi takođe dobijaju udobnu odeću i papuče.
U ekonomskoj klasi,”pametna” sedišta avio-kompanije pružaju veći komfor jedinstvenim “fixed wing” naslonom za glavu, širinom sedišta od gotovo 50 cm i 11,1-inčnim TV ekranom na svakom sedištu. Kabinska posada govori japanski jezik, a ova avio-kompanija se može pohvaliti i inovativnom uslugom kao što je “leteća dadilja”.
“Etihad ervejz” je počeo da obavlja letove do Japana 1. februara 2010. godine sa pet letova nedeljno između Abu Dabija i Nagoje, preko Pekinga. Letovi se obavljaju svakodnevno počev od 30. marta 2014. godine.

Share.

Comments are closed.