Novi brend u Beogradu, Hotel Radisson Collection

0

„Radisson Hotel Group“ predstavila je svoj ekskluzivni brend „Radisson Collection“ na događaju u Begradu, gde su sve zvanice zahvaljujući digitalizaciji i tehnologiji preko virtuelnih projekcija mogle da prođu kroz hotele ovog lanca koji se nalaze širom sveta.

Radisson Collection hoteli poseduju moderan i jedinstven dizajn usklađen sa modernim svakodnevnim načinom života, gde je ostvarivanje posebnog iskustva za goste na prvom mestu, naročito kroz detalje i udobnost. Imajući na umu da se svi hoteli ovog lanca nalaze u strogim centrima gradova, pažnja je usmerena pružanje lokalnog iskustva svim gostima, bilo da dolaze te zemlje ili bilo koje druge.

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade ima kapacitet od 236 sobe koje su opremljene autentičnim nameštajem, umetnički dizajniranim enterijerom koji je osmislio studio Strauss & Hillegaart, kao i sve nove pogodnosti Radisson Collection Sleep & Wellbeing Experiences.

Hotel će nastaviti da radi na svim projektima, pružajući podršku lokalnoj zajednici kroz kulturu i umetnost, ali takođe će uticati na kretivnost zaposlenih kroz nove i kreativne koncepte.

Share.

Comments are closed.