Novi broj TU! magazina

0

Poštovani čitaoci,

Pred vama je novo, 21. izdanje „TU!“ magazina. Leto koje smo želeli i čekali je svima koji su još na poslu uz osnovni paket isporučilo i malo (više) svog nusproizvoda, vrućinu koja po definiciji predstavlja upravo to – leto bez letovanja. Tako je to u životu sa željama, skupilo ih se toliko, a treba ih ostvariti za samo dve, tri nedelje odmora. I onda… jurcamo tamo i amo u strahu da nam se krajem avgusta ne desi onaj tragični rezime, gde si bio – nigde, šta si radio – ništa.

U stvari, sve zavisi od tih želja. Jer, ima nas poput onog vatrogasca pripravnika, koji pred nastupajuće leto želi što više požara, samo da bi mogao da spasava ljude. Ja se lično sada trudim da ne želim ništa. Tako je lakše. Koristim svako mesto i svaku priliku da zagrizem samo onaj deo leta koji volim i da uživam u datom trenutku. A, kao što znate, u Beogradu se to može…

Neke od načina i destinacija smo predstavili u ovom broju, a mnoge ste već otkrili i sami, tako da letovanje ili čak i čekanje na letovanje u Beogradu, može biti nezaboravano iskustvo. Zato, „TU!“ magazin pod mišku i pravac u neki štek… Restorani, splavovi, kafići i klubovi… Ada Ciganlija, Košutnjak, Avala, Zemun ili jednostavno, tu iza ugla – tetkino dvorište u senci divljeg kestena. Kome još trebaju zamorna putovanja?! Mada, da se naslonim na naslovnu, verovatno bi se mnogi koje poznajem žrtvovali i izdržali jedno putovanje sa vlasnicom ovih cipela.

Petar Vušurović

Kliknite OVDE i prelistajte novi broj “TU!” magazina

l

Share.

Comments are closed.