Novi hotel u Vrnjačkoj Banji – Zepter hotel

0

Najposećenija banja Srbije, poznatija još kao Kraljica banjskog turizma, upotpuniće svoju turističku ponudu novim hotelom. Hotel Zvezda obukao je novo ruho i postao Zepter hotel Vrnjačka Banja.

Hotel Zvezda, smešten na samoj banjskoj promenadi, zakonom zaštićen kao istorijski spomenik, promenio je ime i enterijer, ali je zadržao svoju osnovnu namenu. Hotel koji je u narodu poznat i još kao biser banjske promenade, sada ima 120 modernih soba i četiri apartmana, a gostima su na raspolaganju i dva restorana, Zepter SmartLife restoran i Kristalna dvorana. Osim restorana, tu je još i Zepresso Aperitiv bar, letnja terasa sa pogledom na Promenadu, mesto na kome su se gosti uvek rado opuštali. Kuriozitet hotela je i to da se hrana priprema na poseban Zepter način u Zepter posuđu, što je na neki način garancija i simbol zdravog i dugog života.

Od ostalog turističkog sadržaja, hotel ima novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom temperature od 24 do 27 stepeni celzijusa, đakuzi koji za vreme leta ima baštu sa aperitiv barom, teretanu, centar za masažu, Zepter Bioptron centar i sauna.

Zepter hotel Vrnjačka ima još i  Zepter Kongresna sala i Zepter Meeting Room, kapaciteta 1.200 mesta, i još pet manjih sala.

Share.

Comments are closed.