Novi Hotelforum u pripremi

0

Hotelforum, Evropska Konferencija Razvoja Hotelijerstva za hotelijere i profesionalce u oblasti nekretnina, održaće se 7. Oktobra 2015. u hotelu Bayerischer Hof u Minhenu, kada će biti 13. put proglašeno “Hotelsko imanje godine”.

Prošlogodišnji pobednik, Markus Vidauer, upravnik hotela Holzhotel Forsthofalm Leogang u salburškoj regiji u Austriji, je na prošlogodišnjoj gala večeri u hotelu “Bayerischer Hof” izjavio je da je presrećan što je osvojio nagradu pored jake konkurencije iz cele Evrope.
Hotelforum, Evropska Konferencija Razvoja Hotelijerstva za hotelijere i profesionalce u oblasti nekretnina, organizovana je prvi put pre više od deceniju kao mesto sastanka evropskih hotela sa industrijom nekretnina. Program konferencije i večernji događaj nudi visokokvalitetne diskusije i mogućnost povezivanja donosioca odluka iz ovih oblasti. Finale Hotelforuma je tradicionalna gala večera sa proglašenjem nagrada. Događaj organizuju Hotelforum management GmbH i STIWA. Za više informacija posetite veb sajt www.hotelforum.org.

Share.

Comments are closed.