Novi hoteli na starom kontinentu

0

Ako ste u potrazi za novim hotelima po starom kontinentu, evo nekoliko predloga. Ovo su neki od interesantnih hotela čija su otvaranja planirana za 2018. godinu.

Raffles Europejski

Ovaj hotel je u Varšavi, glavnom gradu Poljske. Smešten u zgradi sa bogatom istorijom, obnovljen 2005. godine, ovaj hotel ima 106 apartmana, od kojih najveći ima oko 300 metara kvadratnih. Restoran sa otvorenom terasom i bogatim ponudom promoviše kako specijalitete domaće kuhinje, tako i internacionalne. Proslavljajući ne samo kulturnu i istorijsku baštinu zemlje, ovaj hotel donosi i moderni luksuz u grad koji se brzo menja.

Raffles Europejski Hotel

Arctic Bath

Ovaj plutajući hotel nalazi se u Švedskom delu Laponije. Podsećajući svojim izgledom i strukturom na ptičije gnezdo, ova nesvakidašnja građevina je slobodno plutajući hotel u letnjem periodu, prepušten je dobroj volji vodene struje, dok je u zimskom peridu stacioniran zahvaljujući ledu. U centralnom delu hotela dominira kupatilo, odnosno bazen na otvorenom gde se održava temperatura vode do 4 stepena celzijusa. Oko bazena je izgrađena kružna struktura gde se nalaze brojne saune i spa sobe kako bi se gosti ugrejali nakon kupanja. Međutim, prava atrakcija ovog hotela je neometani i neprekidni pogled ka polarnoj severnoj svetlosti.  Od ostalih pogodnosti Artic Bath nudi salon, prodavnice, nekoliko minimalistički uređenih kabina za goste u tipično skandinavskom stilu.

Arctic Bath Hotel

Hotel Fauchon

Faucon, čuvena francuska kompanija slatkiša i gurmanluka, otvara svoj prvi hotel u Parizu. Hotel Fauchon će imati 5 zvezdica, što se od ovakvih vrhunskih proizvođača luksuznih delikatesa i profesionalaca i očekuje. Hotel će u svojoj ponudi imati 54 sobe i 22 apartmana u kojima će na pravi način slaviti gastronomiju i promovisati francuski način života. Smešten u srcu Pariza, hotel ima dobre šanse da postane konkurentan ostalim hotelima. Ovo je jedno novo poglavlje i dobro planirani strateški pomak za ovaj slatki brend kreiran još davne 1886. godine.

Hotel Fauchon

Share.

Comments are closed.