Novi svetski hoteli koji će obeležiti 2018. godinu – prvi deo

0

Otvaranje novih i potpuno obnovljenih hotela je ozbiljnije počelo krajem prošle i početkom ove godine. Investicije su milionske, a potreba za novim kapacitetima ne prestaje. Danas ima  puno pravaca i metodologija u pristupu kojima hotelski lanci žele da unaprede svoje poslovanje i gostima obezbede što bolje iskustvo, a za to je neophodno ulaganje u nove tehnologije, intuitivnije usluge i obezbeđivanje što kvalitetnijeg sadržaja.

 Nobis Hotel, Kopenhagen

Nobis HotelOvaj luksuzni dizajnerski hotel u Kopenhagenu nalazi se u istorijskoj zgradi koja je nekad bila dom kraljevskog danskog muzičkog konzervatorijuma. Smešten neposredno uz vrt Tivoli, Nobis Hotel ima 77 zapanjujućih soba dizajniranih u klasičnom danskom stilu koji bez mnogo truda  spaja liniju između starog i novog.

U Nobis Hotelu, modernizam se susreće sa klasicizmom, a sadržaji kao što su teretana, sauna sa bazenom i hamamom, bar i salon, svi zajedno čine da ovaj hotel bude atraktivni fokus društvene scene Kopenhagena.

 

The Hoxton, Pariz

The HoxtonDugo očekivano izdanje Hoxtona u Parizu je otvoreno je krajem 2017. u finansijskom centru grada. Hotel je dizajniran u modernom šik stilu koji odgovara gradu svetlosti, a po mnogima je jedan od najlepših i najinteresantnijih u gradu.

To je najveći hotel Hoxton za sad, ima 172 sobe, egzotični koktel bar, fuziju urbanog bara i tradicionalne taverne. Smešten u bivšem industrijskom prostoru, hotel  je započeo novi život i postao centar dešavanja.

 

 

Soneva Jani, Maldivi

Soneva JaniMaldivski rizort Soneva Jani otvoren je u 2017. godini, ima 25 bungalova na plažama, i smešten je u kristalnim lagunama. Soneva Jani hotel je prepun morskog života i vrhunskih peščanih plaža, sa netaknutom prirodom i povoljnom klimom. Hotel nudi neverovatne ponude i pogodnosti za porodice, medene mesece, grupne ili individualne odmore.

Hotel se sastoji od centralnog dela gde je smešten restoran, prostora za brojne aktivnosti i smeštajnih kapaciteta. Oko brojnih ostrva, mirnim lagunama, sa pogledom na otvoreno more, nalaze se bungalovi, koji gostima pružaju privatnost i uživanje svim čulima.

 

Long Story Short, Češka Republika

Long Story ShortSmešten u malom gradiću Olomouca u Češkoj, Long Story Short je hostel koji ostavlja bez daha. Moderno dizajnirani prostori sadrže puno kontrastnih, lepih detalja kombinovanih sa zelenilom i prirodnim teksturama. Sa povoljnim cenama, bilo da se iznajmljuju zajedničke prostorije ili privatni apartmani, Long Story Short je savršeni izbor za kako za poslovna putovanja, tako i za city break ture.

Hostel je smešten u istorijskom središtu Olomouca, u zgradi koja datira iz 17. veka,  i on je zaista idealan za sve koji traže odmor na neki drugačiji način.

 

Lux  Grand Gaube, Mauricijus

LUX Grand GaubeTropski retro šik, Lux  Grand Gaube na Mauricijusu otvoren je u početkom godine. Ovo luksuzno odmaralište je odlična ravnoteža između modernog dizajna i eklektičnog tropskog stila života koji je bez napora sofisticiran, i blago neformalan.

Hotel se nalazi usred bujnih tropskih vrtova, okružen peskovitim uvalama, mirnijim lagunama i blagosloven je sa dve plaže iz snova i tri spektakularna bazena.

 

Share.

Comments are closed.