Novo priznanje za Terme Paradiso

0

Terme Paradiso, koje se nalaze na svega nekoliko minuta vožnje nakon prelaska granice između Hrvatske i Slovenije, a na samo 436 km od Beograda, idealne su za »punjenje baterija«, koje god da je godišnje doba napolju. Wellness Paradiso sa prestižnim Oaza saunama na čelu, je još jednom učestvovao u izboru za Naj Wellness  centar u u kategoriji malih Wellness centara i ponovo je izabran kao najbolji u Sloveniji. Hvala za sve vaše glasove i podršku!

Tako su već treću godinu zaredom ovom nagradom, Terme Paradiso nastavile da održavaju  tradiciju kvaliteta i raznovrsnosti. Wellnes ponuda je nedavno proširena “madera terapijom” koja predstavlja anticelulit masažu specijalnim valjcima, a pored toga u Wellnesu Paradiso najvaljuju dolazak najnaprednijeg Ergoline Hibrid solarijuma, koji će biti prvi i za sada jedini ove vrste u Sloveniji.

Takođe, za jesen 2018. Terme Paradiso su najavile otvaranje novog zatvorenog bazena, koji će biti dizajniran za porodice sa mlađom decom, kao i manje “glamping” odmaralište sa tri jedinstvena i potpuno opremljena smeštajna kapaciteta sa pečatom tradicije pčelarstva, karakterističnog za ovaj kraj.

U tom smislu, Terme Paradiso je svojim novim poslasticama od meda i posebnim medenim programom u Oaza saunama pozdravio i prvi Svetski dan pčela koji se održava svakog 20. maja.

Share.

Comments are closed.