Novogodišnji Beogradski noćni market

0

Novogodišnji Beogradski noćni market održaće se 23. decembra od 16 do 22 časa na pijaci Bajloni.

Specijalno, novogodišnje izdanje Beogradskog noćnog marketa biće u znaku novogodišnjih praznika, uz proizvode kao što su kuvano vino i rakija, čaj, ušećerene jabuke, svilene bombone i raznovrsni dizajnerski proizvodi, idealni kao poklon za predstojeće praznike.

Izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, a cene hrane i pića biće promotivne kako bi svi posetioci bili u mogućnosti da degustiraju što više proizvoda.

Do sada je na tri održana događaja kroz kapije gradskih pijaca prošlo oko 60.000 ljudi, a program su upotpunili nastupi poznatih bendova, kvarteta i DJ-eva. Poseban program pripremljen je za decu. Do sada je prijavljeno preko sto izlagača.

Beogradski Noćni Market organizuju Redesign d.o.o. i JKP “Gradske pijace” uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda. Marketi koji su organizovani tokom letnjih meseci ove godine, na pijacama Skadarlija (Bajloni), Kalenić i u Bloku 44, vrlo brzo, postali su urbana gradska manifestacija koja privlači veliki broj posetilaca – građana i turista.

Share.

Comments are closed.