Novosadski festival zanatskog piva 2018

0

5. po redu Novosadski festival zanatskog piva održaće se 8. i 9. juna 2018. godine u Skc Novi Sad Fabrika i klubu The Quarter. Na ovom festivalu zanatskog piva izlažu male, nezavisne zanatske pivare iz Srbije i regiona.

Tokom dva dana festivala, predstaviće se preko 20 zanatskih pivara na čijim će štandovima posetioci imati priliku da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova, Pale Ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison, kao i mnoga druga.

Pored pivara i izlagača piva, na festivalu će biti prilike da se čuju brojna predavanja na temu pravljenja piva, da se pogledaju filmovi edukativnog karaktera, i da se učestvujte u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima.

Festival u svom sadržaju ima i bogat muzički program, kao i izlagače hrane, kafe, sladoleda, Food corner će ponuditi prave ukuse koji se slažu sa craft pivarskom kulturom. Uz svaku kupljenu ulaznicu se dobija staklena čaša, a plaćanje piva i hrane se vrši isključivo festivalskim novcem, odnosno vaučerima.

Za muzički deo programa zaduženi su brojni lokalni bendovi i DJ-evi, a ulaznice se mogu naći po ceni od 300, odnosno 500 dinara za oba dana festivala.

Share.

Comments are closed.