Novosadski Oktoberfest 20. i 21. oktobra

0
Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma, saopštavaju organizatori, a od utorka (8. avgusta 2017. godine) počela je prodaja ulaznica putem Gigstix mreže.
Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave. Među potvrđenim učesnicima nalaze se bendovi Hladno pivo, SARS, Orthodox Celts, Love Hunters, Amajlija…

Organizatori navode da je prošlogodišnji Oktoberfest u Novom Sadu posetilo više od 15.000 ljudi.

– Ove godine Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da uživaju u više desetina marki piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave. Oktoberfest će uoči Festivala imati svoj promo štand na Trgu slobode, a i ove godine planirani su kastinzi za konobarice i konobare, kao i druge promotivne aktivnosti – navode organizatori.

Ulaznice za festival se prodaju preko mreže “Gigstiks”. Cena dvodnevne karte je 700, a pojedinačne 400 dinara.

I ove godine Novosadski Oktoberfest će dve nedelje uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gde će fanovi biti u prilici da kupe suvenire, ulaznice, ali i da uživaju u pivu, kobasicama i perecama, navedeno je u saopštenju.
Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare Oktoberfesta i druge promotivne aktivnosti.
Izvor: Novisad.com
Share.

Comments are closed.