O.Vine, hit leta – voda sa aromom vina

0

Na sajmu Fancy Food Show u Njujorku predstavljeno je O.Vine, piće koje definitivno pomera granice. Radi se, verovali ili ne, o izvorskoj vodi sa aromom vina.

Izraelska kompanija Wine Water lansirala je na tržište jedno veoma neobično piće, vodu aromatizovanu vinom. Kako navode iz ove kompanije, O.Vine je prirodno piće, bez sintetičkih aroma i boja, a nastalo je kao proizvod prilikom pravljenja pravih vina, pa su boja i sastojci pića u potpunosti prirodni.

Nova tehnologija i specijalizovane tehnike proizvodnje omogućavaju da se u potpunosti poštuju principi održive proizvodnje, budući da se u ovom piću nalaze svi proizvodi koji su ostali neiskorišćeni nakon proizvodnje vina.

Iz kompanije takođe ističu kako je O.Vine izuzetno dobro i za duh i za telo, zdravo za konzumiranje,  pri čemu najblagotvornije utiče na čula potrošača. U vodi nema alkohola, a O.Vine donosi iskustvo ispijanja vina i budi sećanje na njega, bez štetnog dejstva alkohola po organizam, a sa zdravstvene strane tu su antioksidanti koji su veoma dobri za telo, pa se ova voda zbog svega navedenog preporučuje čak i trudnicama.

Share.

Comments are closed.