Od juna direktni letovi iz Niša za Cirih

0

Intertravel GSA i avio kompanija Germania sa zadovoljstvom najavljuju saradnju u Srbiji i uvođenje redovnih direktnih letova avio kompanije Germania na liniji Niš – Cirih – Niš.

Avio karte će se prodavati preko kanala Intertravel GSA koja je generalni prodajni zastupnik za kompaniju Germania, kao i preko ovlašćenih turističkih agencija u Srbiji.

Cena povratne avio karte je od 150 franaka. U ovu cenu uračunate su sve servisne usluge, do 20 kilograma besplatnog prtljaga i posluženje bezalkoholnih pića i slane grickalice u avionu. U cenu karte su uključene i sve takse.

Prvi let planiran je sa Aerodroma “Konstantin Veliki” 23. juna, a svake nedelje su predviđena dva leta – petkom i ponedeljkom. Saobraćaj će obavljati najsavremeniji avion Airbus A319 sa 150 sedišta.

Germania forsira letove ka manjim gradovima, pa je Niš, kao drugi po veličini grad i aerodrom u Srbiji idealna destinacija za rastući portfolio, saopšteno je iz švajcarske kompanije. Germania Flug AG osnovan je u avgustu 2014. godine, kao samostalna švajcarska avio kompanija, sa sedištem u Glatbrugu/Cirihu.

Intertravel GSA je deo Putnik grupe iz Švajcarske, koja je specijalizovana za putovanja ka jugoistočnoj Evropi, prodaju avio karata, aranžmana, hotelskog smeštaja, a u ponudi je osiguranje, rent-a-car u Srbiji i druge turističke usluge.

Share.

Comments are closed.