Održana manifestacija „Dani turizma Crne Gore“ u Beogradu

0

U okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Srbije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Republici Srbiji i TC „Ušće“, organizovala je manifestaciju „Dani turizma Crne Gore“ u Beogradu. Manifestacija je održana u tržnom centrom „Ušće“, u periodu od 30. juna do 1. jula.

Svi posetioci ovog tržnog centra imali su priliku da se upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom Crne Gore. Pripremljen je bogat dvodnevni program, u okviru kojeg su, između ostalog, nastupili Leontina Vukomanović i hor Čarolija od oko 40 dece, a organizovan i celodnevni program animacije za najmlađe posetioce (bojanje lica, klovn, kutak za decu) i aktivacije za porodice. Kao gost iznenađenja nastupila je Katarina Radulović, Pinkova zvezdica Takođe, upriličena je i Izložba fotografija „Boka“ vršačkog fotografa Aleksandra Avrameskua, u okviru kojeg je izložena retrospektiva fotografija sa motivima bokokotorskog zaliva nastalih u poslednjih osam godina.

Direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić pozdravila je prisutne posetioce i pozvala ih da dođu u Crnu Goru koja će ih i ove godine dočekati sa brojnim sadržajima, ne samo na primorju vec i na severu. Bogata avanturistička ponuda, nacionalni prakovi izuzetne prirodne lepote, raznovrstan program kulturno zabavnih manifestacija, prelepe plaže i restorani samo su deo onoga što Crna Gora nudi svojim gostima.

Otvaranju manifestacije „Dani turizma Crne Gore“ prisustvovao je i ambasador Crne Gore u Srbiji, Branislav Mićunović sa saradnicima.

U okviru ove manifestacije svoju ponudu predstavili su i nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines, kompanije „13. jul Plantaže“ i „M tel“, kao i luksuzno turističko naselje „Lustica Bay“.

Medijski pokrovitelj manifestacije je Color Media Communications.

Share.

Comments are closed.