Odsednite u kamperu na Ibici

0

VW kamper na Ibici, sa pogledom na Sredozemno more u znaku hipi nasleđa zove se Sol Beach House. Ovaj hotel je zapravo ponudio svojim gostima čuveni VW kombi gde mogu prespavati u velikom bračnom krevetu koji zauzima veći deo unutrašnjosti šarenog kampera.

Ali ovo nije kampovanje u tradicionalnom smislu. Nalazite se u hotelu sa četiri zvezdice, sa prekrasnom sobom sa tušem.

Budući da Ibica beleži neverovatan učinak u rezervacijama preko Airbnb, kapaciteti brzo planu, pa hotel na 239 soba planira da doda još 40 u 2018. Ipak, bez obzira na svu ovu gužvu u brojkama, i dalje je prisutna intima i savršen mir za odmor.

Dan počinje rano, sa pogledom na Sredozemno more. Doručak je sam po sebi događaj. Postoji ogroman švedski sto sa kog možete probati od sveže ceđenog soka, preko specijalnih jaja proizvedenih po narudžbini do Iberico svinjetine. Najbolje je jesti na travnjakum posmatrajući igru sunca na ostrvu. Često vas može iznenaditi u toku doručka i zvuk violončela u živom izvođenju dok se budite uz svežu dinju i pršutu.

Dva velika bazena okružena ležaljkama za sunčanje uveče se pretvaraju u otvorene diskoteke tako da je teško odvojiti se od samog hotela koji deluje kao mali grad na mirnoj uvali.

Hotel se nalazi na istoku ostrva, 20 minuta vožnje od aerodroma i 10 minuta hoda od Santa Eularia. Ovo je treće po veličini mesto na Ibici, sa živahnom lukom punom barovima. Na periferiji dominiraju plaže sa barovima, dok je tirkizna voda idealna za kupanje.

Obala van hotela se može istražiti pešice ili biciklima, budući da hotel nudi plave bicikle u vintage stilu naravno. Do većine znamenitosti dolazite sa oko pola sata vožnje – Cafe Del Mar, Stari grad, Pacha i Es Vedra.

Kako zatvorite vrata vaše sobe, osećate se kao da ste u vlastitoj privatnoj kući na plaži. Jedinstvene boje enterijera, jastika, posteljina i ogrtača su Desigual dizajn, i sve ovo možete naravno i kupiti u holu hotela.

Ako i poželite mali odmor od plaže, tu su ogromni televizori, bluetooth ozvučenje, trenažeri na balkonima sa pogledom na more i naravno hidromasažne kade koje vas spašavaju neizostavnih mamurluka posle mnogih žurki na plažama Ibice.

Share.

Comments are closed.