“Organska ulica” u centru Beograda

0

Pobornici zdravog načina života do 7. juna, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, imaju priliku da  posete festival „ Organic Live Fest” i  tokom šetnje kroz “Organsku ulicu” probaju i pazare proizvode organskog porekla, dobiju informacije iz prve ruke i po povoljnim cenama nabave stručnu literaturu.

“Organsku ulicu” čini niz drvenih kućica-štandova u kojima će se predstaviti proizvođači po regionima: Centralna Srbija, Južna i Jugoistočna Srbija, Zapadna Srbija i Vojvodina. Takođe, očekuje se i nastup mnogobrojnih proizvođača iz susednih zemalja, a učesnici su društveno odgovorne kompanije koje u svojoj ponudi imaju gotove proizvode organskog porekla. Svakog dana, u intervalu od 12 do 20 časova, pružiće Vam sve neophodne informacije o tome gde se može kupiti, na koji način se proizvodi, ali i kako započeti sopstvenu proizvodnju organske hrane.

S namerom da probudi svest pojedinca o racionalnoj upotrebi zaštićenih prirodnih resursa i  organskom načinu života, Grad Beograd predstaviće se ovim projektom u okviru kampanje “Organska nedelje Srbije”, koju po prvi put u našoj zemlji organizuje Open mind agencija u saradnji sa Sekretarijatom za privredu grada Beograda.

Share.

Comments are closed.