Osetite magiju Mediterana usred Beograda!

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u periodu od 21. februara do 23. marta, u susret Beogradskom sajmu turizma, a pod okriljem manifestacije „Dani južnog Jadrana“ predstaviće u restoranu “Stara Sent Andrea” gastronomsku ponudu karakterističnu za ovo podneblje.
Renomirani restoran na Zemunskom keju ponudiće, tim povodom, specijalni meni na kom će se naći najfinije sorte ribe i plodovi Jadranskog mora. Po autentičnoj, tradicionalnoj recepturi, vrhunski kuvari spremaće za Vas: San Piera, zubatca, brancina, oradu, pagara, kernju, škarpinu… Serviraće se, na mnoge načine pripremljeni, škampi, gambori, hobotnice i školjke iz Jadrana, a vinsku kartu upotpuniće najcenjenija vina Srbije i Crne Gore.
Ne propustite jedinstveni kulinarski ugođaj i priliku da, po promotivnim cenama, uživate u mediteranskim ukusima. Majstori za pripremu divlje ribe i morskih plodova koristiće svež ulov ribara sa juga Crne Gore, da demonstriraju umeće, a u bašti restorana na obali Dunava krčkaće kotlić sa ribljom čorbom, koja je prva i poslednja asocijacija na ribllji specijalitet.

Share.

Comments are closed.