Otvara se hotel Fontana u Vrnjačkoj Banji

0

Hotel Fontana, najpopularniji hotel u Vrnjačkoj Banji, otvara vrata turistima u junu posle detaljne rekonstrukcije koja je počela u novembru 2017. godine.

U ponudi će biti 244 komforne i dobro opremljene smeštajne jedinice, sobe i apartmani  različitog tipa i strukture. Od dodatnih sadržaja, gostima će na raspolaganju biti Wellness&Spa Centar, Fitness centar i zatvoreni bazen. Nova konferencijska sala, kompletno opremljena audio-vizuelnom opremom i profesionalnom rasvetom, pogodna za održavanje svih vrsta proslava, venčanja, konferencija i prezentacija.

Pored smeštajnih kapaciteta gostima su na raspolaganju pansionski i a la carte restoran sa baštom, zatvoreni bazen kao i ostale pogodnosti hotela visoke kategorije.

Najveća novina se ogleda u predstavljanju hotela kao odličnog domaćina za korporativni i kongresni turizam, renovirana konferencijska sala biće opremljena najsavremenijom audio-vizuelnom opremom i profesionalnom rasvetom, i biće prilagođena organizaciji poslovnih susreta svih vrsta, prezentacija, seminara i konvencija.

Hotel Fontana je prvi hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji. Napravljen je 1965. godine, a dograđen i prilagođen 1975. godine, u cilju pružanja komfora savremenim gostima bez kompromisa.Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, nedaleko od svih znamenitosti grada, od čuvenog vrapca Gočka, Mosta ljubavi, parka i popularne promenade.

Share.

Comments are closed.