Otvara se novi Ritz-Carlton u Njujorku

0

Hotelska grupacija Marriott International udružila je snage sa kompanijom Flag Luxury Group iz hospitality sektora  kako bi zajedno investirali i otvorili Ritz-Carlton u njujorškom North of Madison Square Park-u.

Ovaj projekat je delo arhitekte Rafaela Vinolija, i hotel će biti dizajniran da uključije obe vrste smeštaja, hotelski i brendirani rezidencijalni deo. Lokacija na kojoj se gradi hotel je izuzetno popularna, jedna od najpopularnjih na svetu, pa Iz kompanije Flag Luxury Group najavljuju da će Ritz-Carlton postati strogi centar svih javnih dešavanja u gradu.

Hotelska i stambena kula će imati prefinjen i pažljivo odabran dizajn, kakav se i očekuje od ovakvog brenda. Hotel će od pogodnosti, između ostalog, imati i fine dining restoran, Club Lounge, spa i futnes centar, kao i bar na krovu. Velika bašta i otvorene terase će biti pokrivene zelenilom i drvećem, a dve balske prostorije će biti na raspolaganju za razne korporativne i društvene skupove. Kula će imati 250 hotelskih soba i 16 brendiranih rezidencija. Otvaranje objekta se očekuje do kraja 2021.

Share.

Comments are closed.