Otvoren autokamp u etno selu Zornića kuća

0

Na samo pet kilometara od Ibarske magistrale u selu Baćevac nadomak Barajeva smešteno je pravo zeleno carstvo – etno domaćinstvo Zornića kuća. Ova vazdušna banja koja se nalazi između Kosmaja i Lipovačke šume predstavlja svojevrsnu ambijentalnu celinu, a od drugih etno domaćinstava se razlikuje po novootvorenom kampu koji se prostire na pola hektara i u kome ima mesta za 30 vozila. Posetiocima su na raspolaganju mini kuhinja i tuš kabine, kao i elektro i vodeni priključci. Kako ističu zaposleni posebnu draž predstavlja logorište u centralnom delu kampa koje je sinonim za druženje ljubitelja kampinga.
Pored ovih sadržaja kamperima su na raspolaganju tereni  za odbojku na pesku i mali fudbal, iznajmljivanje bicikala, a neposredna blizina etno restorana, suvernirnice i mini zoo vrta i dečije igraonice čini ugođaj potpunim.
Otvaranje kampa pomogli su Camping asocijacija Srbije i Turistička organizacija Beograda, a gosti kampa imaju popust na restoranske i rekreativne usluge od kojih je posebno zanimljivo jahanje konja.
Etno selo Zornića kuća prostire se na površini od tri hektara, a centralno mesto zauzima etno restoran koji se nalazi u autentičnoj kući staroj oko 100 godina. Zaposleni u ovom etno objektu su posebno ponosni na tradicionalnu kuhinju – hleb iz stare srpske pekare, specijalitete ispod sača i vina i rakije iz njihovog podruma.
Od prošle godine ovo domaćinstvo bogatije je za konake koji sadrže 13 soba i apartmana koji su kompletno i moderno opremljeni.

Share.

Comments are closed.