Otvoren Hotel Marquise u Beogradu

0

U centru Beograda, na Vračaru, svoje mesto je našao hotel Marquise. Dizajniran da asocira na Francusku, njegov francuski arhitektonski šik stil i šarm kombinuje luksuz i diskretnost, na najfiniji način.

Marquise Hotel ima četiri zvezdice, a smešten je u Mišarskoj ulici, nedaleko od centalne gradske ulice, Cvetnog trga i popularnih kafića. Marquise Hotel poseduje restoran za doručak na bazi švedskog stola, lobby i bar izuzetno primamljivog i trendi ambijenta, u kom se gosti mogu odmoriti i osvežiti. Hotel ima 28 soba za smeštaj gostiju, a njima je na raspolaganju i garaža za parkiranje automobila. Sve sobe su u potpunosti opremljene i moderno uređene, sa svim pogodnostima tehnoloških inovacija i potrebština.

Hotel Marquise zaista predstavlja oazu spokoja i luksuza u urbanom centru grada, i u svojoj ponudi ima sve što je potrebno za pun komoditet gostiju, bilo da je u pitanju poslovna ili turistička poseta gradu. Hotel Marquise je deo Belgrade Hotels grupe koja je krajem prošle godine otvorila i Hotel Capital.

Share.

Comments are closed.