Otvoren Radisson Blu Old Mill

0

Dugo očekivani Radisson Blu Old Mill hotel u Beogradu dobio je svog prvog gosta. Na svečanoj ceremoniji ključ prvom gostu hotela –  gradonačelniku Beograda, Siniši Malom uručio je  Thomas Swieca, direktor hotela Radisson Blu Old Mill Beograd.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, zahvalio se na ukazanoj časti, istakao važnost ove investicije za grad Beograd i dodao: “Radisson Blu ne samo da doprinosi lepoti ovog dela, već čitavog grada. Pored toga, ovaj hotel će dodatno doprineti poboljšanju hotelske ponude u glavnom gradu, koji postaje sve atraktivniji za turiste.”

Rezidor Hotel Grupa, jedna od najbrže rastućih hotelskih grupacija u svetu, objavila je da je hotel Radisson Blu Old Mill otvoren za sve goste od 10. decembra. Prve rezervacije već su pristigle iz Belgije, Nemačke i Austrije.

Hotel se nalazi u blizini Beogradskog sajma i jedne od najvažnijih saobraćajnica u gradu. Radisson Blu Old Mill predstavlja i pravu lokalnu znamenitost, jer se nalazi na lokaciji nekadašnjeg Starog mlina, a u sam hotel su, tokom izgradnje, inkorporisani delovi Starog mlina.

Zahvaljujući odličnoj vezi i sa starim i sa novim poslovnim delom grada, hotel je na svega 7 minuta od centra grada, odnosno 12 minuta od aerodroma. Osim 236 soba – koje uključuju specijalne usluge poput besplatne brze internet konekcije, Express odjavljivanja ili Super doručka – u okviru hotela nalaze se i restoran i bar, wellness deo i parking. Prostor za sastanke obuhvata površinu od 500 kvadratnih metara, koja se sastoji od šest konferencijskih sala sa najsavremenijom audio-video tehnikom.

Kao deo kulturne baštine grada, Radisson Blu hotel zadržao je duh i arhitekturu Starog mlina. U svim sobama nalaze se slike umetničkog studija Strauss & Hillegaart, dok je hotel dizajnirao svetski poznati studio Graft.

 

Share.

Comments are closed.