Pobednici akcije “Najbolje iz Srbije 2014.” biće proglašeni 9. juna

0

Najbolji brendovi po izboru potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera, odnosno oni koji su osvojili najviše glasova u akciji “Najbolje iz Srbije 2014.”, biće svečano proglašeni 9. juna, u 19 sati, u Belekspocentru.

Ove godine na konkurs za akciju prijavilo se 160 robnih i korporativnih brendova i zabeležen je znatno veći odziv svih grupa glasača, pa je za omiljeni brend glasalo oko 6.000 predstavnika potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera, saopštila je Privredna komora Srbije.

Pobednici će biti izabrani na osnovu tri grupe kriterijuma: tržišno-finansijskih, percepcije ispitanika i ocene stručnog žirija, a najbolji će steći pravo da znak “Najbolje iz Srbije 2014.” koriste kao oznaku kvaliteta na svojim proizvodima i u promotivnim i marketinškim aktivnostima.

Akciju koja podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje među njima i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu, već 11 godina organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i dnevni ekonomski list “Privredni pregled”.

Share.

Comments are closed.