Počela akcijska prodaja ski-karata, sve je spremno za zimsku sezonu u RS

0

Planinski centri u RS privode kraju pripreme staza za prve turiste, a da bi privukli što veći broj ljubitelja skijanja, akcijska prodaja ski-karata za predstojeću zimsku sezonu već je počela. U Olimpijskom centru “Jahorina” akcijska prodaja karata po 50 odsto nižoj ceni počela je 4. oktobra i trajaće idućih 15 dana.

U “Jahorini” su istakli da cena ski-karata u sezoni nije menjana u odnosu na prošlu godinu. Najavili su da će u predsezonskom periodu do 24. decembra i postsezonskom od 13. marta 2017. godine cene ski-karata biti niže od 35 do 40 odsto za određene vrste karata, kao i da su rezervacije već počele.

Iz Planinskog skijaškog društva “Ljubijski rudar” iz Prijedora kažu da cene ski-karata nisu menjali poslednjih pet godina i tvrde da će tako biti i ove sezone. Skijaši koji ove zime planiraju da uživaju u čarima Bjelašnice moraće još malo da sačekaju na prodaju sezonskih karata. U Turističkoj organizaciji RS kažu da su svi smeštajni kapaciteti spremni za predstojeću zimsku sezonu, te da očekuju dobru posećenost.

Glas Srpske

Share.

Comments are closed.