Počele pripreme za “Anuga Meat”, najveći sajam mesa i mesnih prerađevina na svetu

0

I ovog puta, Anuga Meat okuplja najvažnije proizvođače iz mesne industrije, gde će više od 850 izlagača iz pedesetak zemalja sveta predstaviti svoje proizvode u Kelnu od 10. do 14. oktobra 2015.

Kao najveći izvor informacija i najveća svetska platforma za snabdevanje mesom, kobasicama, divljači i živinskim mesom, Anuga Meat će se prostirati na 55.000 m2 izložbenog prostora. Biće predstavljene vodeće kompanije na tržištu, kao i manji i srednji dobavljači. Zajedno, oni će prikazati čitav spektar mesnih proizvoda u raznim fazama njihove prerade: od neprerađenih mesnih proizvoda preko finih kobasica i šunke, do regionalnih specijaliteta. Anuga Meat biće smeštena u Halama 5,6 i 9 Kelnskog sajma. Podelom na pod-segmente kobasice (Hale 5.2 i 6), crveno meso (Hale 6 i 9) i živina (Hala 9), omogućeno je lako orijentisanje kupaca.

Share.

Comments are closed.