Počeo 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

0

Počeo  je 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji se održava od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu. Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu svečano je otvorena danas, u 11:30 časova na Galeriji hale 4 Beogradskog sajma.

U jubilarnom 40. izdanju, Beogradski sajam turizma ove godine opravdaće epitet najuspešnijeg događaja po svim parametrima – obimu, kvalitetu, sadržaju i privlačnosti za sve učesnike i posetioce. Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji sajam već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Prošlogodišnje izdanje Sajma turizma zabeležilo je značajan rekord – mereno brojem posetilaca bio je to najuspešniji Sajam turizma u svojoj istoriji!

U halama Beogradskog sajma 1, 1a, 2a i 4 predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori, i posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu, ukratko očekuje se više od 1200 izlagača iz 55 zemalja sveta. Pod sloganom „Odmor te čeka!“ posetioci će imati prilku da iskoriste ekskluzivne sajamske cene i popuste od 5 do 50 %.

Sajam Turizma objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 9. Međunarodni sajam vina BEOWINE, 14. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA i 14. Sajam suvenira. Događaj kojim počinje vinska sezona, BEOWINE, trajaće dan kraće od Sajma turizma,  od 22. do 24. februara, u proširenom izlagačkom prostoru u halama 3 i 3A, a obeležiće ga sasvim novi koncept i značajan broj novih učesnika i poslovnih posetilaca.

Ukoliko se nađete na ovogodišnjem sajmu bićete u prilici da posetite i štand TU magazina koji se kao i prošle godine nalazi u Hali 2. Stoga, pozivamo sve verne čitaoce i poslovne prijatelje da nas obiđu na sajmu.

Share.

Comments are closed.