Počeo je bez velikih očekivanja, danas oprema mnoge ugostiteljske objekte

0

Nakon perioda u kome se bavio ugostiteljstvom, mladi preduzetnik iz Banja Luke, Mladen Vučković je poznao trenutak kada treba da proširi svoju delatnost i iskoristi znanje i strast koje je uložio u opremanje svojih lokala.

Iako je počeo bez velikih očekivanja, a možda upravo zbog toga, kompanija Barwood je nakon 11 godina postala lider na tržištu Hrvatske i Bosne, sa željom da postane jedan od najvećih prodavaca nameštaja za profesionalnu upotrebu i na teritoriji Srbije.

Za godinu dana postigli su izuzetne rezultate opremivši veliki broj ugostiteljskih objekata.

“Na ‘Apetit’ bar smo izuzetno ponosni jer je u njega uloženo dosta truda, znanja i novca, kako od strane investitora, tako i sa naše strane”, priča Vučković za “TU magazin”.

Sarađivali su sa mnogim velikim hotelima, a u Park Plazi u Banjaluci su bili generalni izvođači svih radova u vezi sa enterijerom.

“Kao suvlasnici u firmama za proizvodnju nameštaja, želimo da napravimo svoj brend. Ideja je da uz pomoć domaćih i stranih dizajnera napravimo brend kvalitetnog nameštaja proizvedenog u Srbiji koji će imati prepoznatljiv izgled i kupce širom Evrope”, dodaje mladi preduzetnik.

Ceo intervju pročitajte ovde.

Share.

Comments are closed.