Počinje EXPO-ZIM, Međunarodni sajam zimske opreme, turizma i rekreacije

0

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPO-ZIM otvara kapije za posetioce u četvrtak, 1. decembra, a trajaće do nedelje, 4. decembra 2016. godine. Sajam se održava u halama 3 i 3A Beogradskog sajma, a radno vreme mu je svakog dana od 10 do 20h.

I ovogodišnji, 31. Expo-zim, namenjen je pre svega onima koji uživaju u zimskom ugođaju, ali i svima onima koji preferiraju rekreaciju i zdrav život bez obzira na spoljnu temperaturu i druge meteorološke okolnosti.

I ove godine okuplja se više od 40 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme, zastupnika vrhunskih svetskih brendova, zimskih turističkih centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela, odmarališta i promotera poznatih i popularnih turističkih destinacija i sadržaja.

Oni koji s pravom očekuju da na ovom sajmu pronađu najpovoljnije moguće turističke aranžmane za zimu, novogodišnje i božićne praznike ili za rajski provod na brojnim domaćim i stranim skijalištima, a sve po nižim, sajamskim cenama, biće na pravom mestu. U svim sajamskim segmentima, učesnici Expo-zima najavljuju ekskluzivne sajamske popuste od 10 pa do više od 50 odsto.

Pojedinačne ulaznice za posetioce koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

Share.

Comments are closed.