Posetite Vinofest 16. i 17. marta u Vršcu

0

Vršac je i ove godine domaćin tradicionalnog Međunarodnog festivala vina Vinofest, praznika koji slavi vinogradarsku tradiciju grada Vršca. Manifestacija će se održati 16. i 17. marta u Velikoj sali hotela Srbija.

Vreme je za vino! Svim ljubiteljima vina i vinskog turizma, preporučujemo posetu manifestaciji Vinofest, 16 i 17. marta u Vršcu. Promocija najpoznatijeg vršačkog brenda – vina, okuplja vinogradare i vinare kako iz regiona tako i iz inostranstva. Događaj se organizuje kao jedinstven spoj predstavljanja i degustacije vina i ocenjivanje vina od strane stručne komisije. Najprestižnija nagrada u raznim kategorijama vina je Velika zlatna medalja za kvalitet.

Sajam vina Vinofest je istovremeno i izložbenog i prodajnog karaktera, a program manifestacije se sas­toji od predavanja i panela na temu vinarstva i vinogradarstva, a očekuje se više od 60 izlagača i vinara iz zemlje i regiona.

U poslednih 12 godina festivala, osim vinarijaiz Srbije , svo­ja najbolja vina predstavile su vinarije iz Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Italije, , Češke, Ukrajine i drugih zemalja iz okruženja.

Share.

Comments are closed.