Poziv turističkim agencijama za studijsko putovanje, posetimo Jahorinu leti

0

Hotel Termag Jahorina i marketinška agencija Usta Nova organizuju studijsko putovanje na kome će posetiti destinacije i turističke sadržaje Jahorine i okoline, u cilju isticanja svih kvaliteta ovog kraja, i promovisanja Jahorine kao izuzetno atraktivne destinacije za sva godišnja doba.

Jahorina je poznata kao olimpijska lepotica BiH, sa odličnom konfiguracijom terena i obiljem izuzetno kvalitetnog snega, i skijaškim kvalitetima koji su uvrstili ovu planinu među najlepše i najpoznatije ski-centre. Međutim, boravak na Jahorini zanimljiv je u bilo koje doba godine, a naročito leti, kada svojom gustom šumom i bogatom vegetacijom pruža beg i utocište od gradske gužve.

Poziv na studijsko putovanje Jahorina „Termag Hotel“

Upravo je to i cilj ovog studijskog putovanja, promovisanje planine i bogatog sadržaja, i namenjeno je turističkim agencijama koje žele da ponude svojim klijentima Jahorinu na neki drugi način, da ponude aktivni odmor i netaknutu prirodu ove planine okupane suncem.

Domaćin je Hotel Termag Jahorina, najatraktivniji hotel na Jahorini koji u letnjoj sezoni nudi bogat i sadržajan aktivni odmor. Bilo da se odlučite za obilazak okoline sa vodičem, brdski biciklizam, quad-bike rent, planinarenje ili pešačenje, bilo da se jednostavno opustite i uživate u prirodi, Jahorina je nezamenjiva kada je odmor u pitanju.

Poziv na studijsko putovanje Jahorina „Termag Hotel“

Od turističkih sadržaja, treba izdvojiti i vožnju žičarom do vrha planine, obilazak planine Jahorine quad vozilima, obilazak staza svih staza , kako unapređenih pešačkih,  tako  i Ravne planine i Dvorišta, vrhunskih skijaških staza.

Poziv na studijsko putovanje Jahorina „Termag Hotel“

Takođe, organizovan je obilazak Pala, čija povezanost sa planinom Jahorinom čine ovo mesto jednom od najinteresaninijih turistickih destinacija u regiji. Osim samog grada, obilazi se i pećina Orlovača, jedna od najlepših pećina na prostoru BiH. Nakit ove pećine  je unikatan i neopisive lepote, u kojima stalagmiti, stalaktiti i halaktiti podsećaju na antičke i renesansne dvorce.

Poziv na studijsko putovanje Jahorina „Termag Hotel“

Nakon obilaska Pala, predviđen je odlazak na skijalište Ravna planina, gde je neizostavna atrakcija vožnja gondolom, kao i obilazak skijališta i jezera, kao i povratak čuvenom Stazom zdravlja.

Poziv na studijsko putovanje Jahorina „Termag Hotel“

Po povratku, organizovan je obilazak Drvengrada i Andrićgrada, destinacije koje nije potrebno detaljnije objašnjavati, već u njima treba samo uživati.

Poziv na studijsko putovanje Jahorina „Termag Hotel“

Zainteresovane agencije se mogu dodatno informisati i prijaviti na sledeći e-mail: miroslav@usta-nova.com.

 

Share.

Comments are closed.