Pravi zanatski sladoled u novootvorenoj “Poslastičarnici”

0

Ako se ovih vrelih dana u Beogradu zaželite sjajnog ukusa italijanskog saldoleda, nema potrebe da krenete put Trsta. Izuzetan zanatski sladoled napravljen od svežih i prirodnih sastojaka u pravoj srazmeri vazduha, imate prilku da probate u novootvorenoj „Poslastičarnici“ u Maršala Birjuzova 7.

Ukusi koje možete probati ovde se specijalno za potrebe Poslastičarnice proizvode u Italiji, a postoje i neki tipično srpski ukusi koje možete probati samo u ovoj radnji. Vlasnici se ovim poslom bave već dve decenije i povodom otvaranja su u Beograd došli njihovi mentori i prijatelji sladoled majstori, maestro Pino Skarđineli i poslastičar Đorđe Zanata. U Poslastičarnici možete popiti i pravi serifikovani italijanski espreso Filicori Zecchini, koji se već skoro čitav vek priprema od odabranih zrana kafe, najvišeg kvaliteta.

Share.

Comments are closed.