Pravila korišćenja i obrada podataka o ličnosti

TUMAGAZIN.RS – Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela TUMAGAZIN.RS portala i svih njegovih delova privrednog društva “YOYO SPIN DOO” automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem TUMAGAZIN.RS portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo TUMAGAZIN.RS portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

TUMAGAZIN.RS Portal

Privredno društvo “YOYO SPIN DOO” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja TUMAGAZIN.RS portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje TUMAGAZIN.RS portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
TUMAGAZIN.RS portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.
TUMAGAZIN.RS sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje TUMAGAZIN.RS portala koristite na vlastitu odgovornost i TUMAGAZIN.RS se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup TUMAGAZIN.RS portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

YOYO SPIN DOO polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje na portalu TUMAGAZIN.RS (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i vlastiti programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava TUMAGAZIN.RS portala i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (YOYO SPIN DOO, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na office@simplemedia.rs kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.
Ukoliko smatrate da je na TUMAGAZIN.RS došlo do povrede Vaših autorskih prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

TUMAGAZIN.RS sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
TUMAGAZIN.RS linkovi se objavljuju u dobroj nameri i YOYO SPIN DOO se ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala TUMAGAZIN.RS .

Privatnost korisnika

SIMPLE MEDIA DOO štiti privatnost korisnika portala TUMAGAZIN.RS u najvećoj mogućoj meri. YOYO SPIN DOO se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja TUMAGAZIN.RS portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
YOYO SPIN DOO putem TUMAGAZIN.RS portala može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala TUMAGAZIN.RS (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu, kao i podaci koje prikuplja Google Analytics implementirani servis (poseta, demografski podaci,…) ili podatke unešene u postupku registracije ili prilikom popunjavanja kontakt forme. Ove podatke YOYO SPIN DOO koristi kako bi imalo informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
YOYO SPIN DOO obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
YOYO SPIN DOO se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila TUMAGAZIN.RS portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promene pravila

YOYO SPIN DOO zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama pravila korišćenja TUMAGAZIN.RS portala može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu TUMAGAZIN.RS.
Korišćenjem bilo kog sadržaja na TUMAGAZIN.RS portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Obrada podataka o ličnosti

Obaveštenje o obradi podataka

YOYO SPIN DOO prikuplja Vaše podatke o ličnosti, i to za korišćenje sledećih servisa: Prijava na “TU” bilten vesti i Kontakt forma.Vaše podatke koristimo isključivo za omogućavanje slanja biltena i poruka sa kontakt strane naše prezentacije. Prihvatanjem ovih pravila korišćenja, saglašavate se da se Vaši podaci koriste za ovu svrhu. Vaš pristanak možete u svakom trenutku povući – odjavom sa liste primalaca biltena ili ličnim zahtevom koji se upućuje na email adresu office@simplemedia.rs

Prijava na “TU” bilten vesti

YOYO SPIN DOO kao rukovalac podataka o ličnosti prikuplja putem forme za prijavu na “TU” bilten vesti podatke o vama, i to:

Vaša  e-mail adresa,
Vaša IP adresa.

Vaše podatke prikupljamo isključivo kako bismo vam omogućili primanje biltena, slanjem na email adresu koju ste dostavili.IP adresa se registruje zarad kontrole pristupa u slučaju zlonamernih napada.
Podaci o vama se prikupljaju i obrađuju na osnovu vašeg pristanka, koji pružate registracijom za prijem biltena.
Pristanak možete u svakom trenutku povući klikom na link za odjavu koji se nalazi u emailu koji ste primili i kojim Vam se potvrđuje registracija. Odjavljivanjem, vaša email adresa se automatski briše istog trenutka.

YOYO SPIN DOO kao rukovalac podataka o ličnosti prikuplja putem Internet stranice http://tumagazin.rs/contact podatke o vama, i to:

ime,
Vaša  e-mail adresa,
Vaša IP adresa.

Vaše podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo kako bismo mogli da odgovorimo na Vašu poruku koju ste poslali.IP adresa se registruje zarad kontrole pristupa u slučaju zlonamernih napada.
Podaci o vama se prikupljaju i obrađuju na osnovu vašeg pristanka, koji pružate popunjavanjem polja u kontakt formi.