Predsednik Svetske asocijacije kuvara Tomas Gugler u Srbiji

0

The Plate konferencija, okupljanje profesionalnih ugostitelja, biće održano 19. i 20. oktobra u beogradskom hotelu Radisson Collection, a događaj će otvoriti Thomas Gugler, predsednik Svetske asocijacije kuvara.

Tokom trajanja ovog dvodnevnog internacionalnog edukativniog događaja za profesionalne ugostitelje, svetski poznati šefovi kuhinja i HoReCa profesionalci će kroz interakciju sa publikom podeliti svoja iskustva, predstaviti najnovije trendove i demonstrirati sva rešenja problema u struci.

Konferenciju će otvoriti Thomas Gugler, predsednik Svetske asocijacije kuvara (WACS), a osim njega, na događaju će biti i svetski poznati Michelin star šefovi Eyck Zimmer i Guillaume Iskandar, bivši direktor Michelin Guide Fausto Arrighi, ali i neki od najuspešnijih šefova iz regiona, kao što su Ivo Andrić, Hrvoje Zirojević, Ljubica Komlenić, Alma Rekić, Vanja Puškar, Milan Lekić, Sabina Jalšić i Branko Ognjenović. Pored njih, događaju će prisustvovati i Annamaria Farina, Jovana Pejčić. Dejan Maksimović Max, Tamara Rakovac, Antoni Bradač i Vladimir Veljović.

Za sve informacije posetite zvaničnu internet stranicu konferencije.

Share.

Comments are closed.