Predstavljamo NOWY STYL GROUP

0

NOWY STYL GROUP je jedna od vodećih kompanija u Evropi po proizvodnji i distribuciji kancelarijskog nameštaja i nameštaja za javnu namenu.

Uz odličan dizajn koji je već prepoznatljiv u svetu, za koji je dobijao i nagrade, NOWY STYL GROUP veliku pažnju posvećuje i samom korisniku, pa su stolice i ergonomski oblikovane tako da daju kvalitetnu podršku pri dužem sedenju na radnom mestu.

Pored kancelarijskog nameštaja koji je glavna delatnost kompanije u ponudi je nameštaj namenjen i HoReCa objektima. NOWY STYL GROUP im pruža mogućnost da se izdvoje iz mnoštva jednakosti i daju svom objektu jedinstven pečat u kom će njihovi gosti uživati kako u dizajnu tako i u udobnosti koju ovaj brend sa sobom nosi.

NOWY STYL GROUP

Hotelima koji svojim klijetima nude i konferencijske sale, pored stolica u ponudi su i modularni stolovi koji omogućavaju brzo i lako postavljanje ali i rasklanjanje konferencijskih sala.

 

NOWY STYL GROUP

Sigurni smo da u asortimanu koji nudi NOWY STYL GROUP rešenje za opremanje svog poslovnog prostora mogu naći i najzahtevniji klijenti. Uvoznik i zastupnik za Srbiju je Furnix d.o.o.

Share.

Comments are closed.