Predstavljen potpuno novi kulturno-ugostiteljski koncept “Pozorišni gurmanluk”

0

Novi kulturno-ugostiteljski koncept, koji nosi nazi “Pozorišni gurmanluk”, predstavljen je beogradskoj publici u restoranu “IVO”, a ovom prilikom gosti, odnosno publika, imali su priliku da istovremeno uživaju u gastronomskim specijalitetima kuvara Davora Brankovića i pozorišnoj predstavi “Raspareni par”, teatra “Le Studio”.

“Ideja da istovremeno uživamo u emocijama koje nam pruža pozorišna predstava i ukusima koje osećamo dok jedemo vrhunske gurmanske specijalitete, podstakla nas je da ovakav hedonistički koncept uvrstimo u stalnu ponudu našeg restorana, te ćemo od danas ‘Pozorišni gurmanluk’ za sve ljubitelje pravih hedonističkih užitaka, pripremati jednom mesečno”, istakao je direktor hotela “Excelsior” Zafiris Lampadaridis u čijem sklopu se nalazi restoran “IVO”.

“Le Studio” nije slučajno odabran za predstavljanje ovog jedinstvenog koncepta. Ovaj intiman teatar, skriven u jednoj od kuća na Donjem Dorćolu, izgleda potpuno drugačije od pozorišta na koja ste navikli. U prostoru koji podseća pre na dnevnu sobu, ili omiljeni bar, dešava se živo, drugačije, pristupačno pozorište koje dolazi direktno do publike. Ovde  se razgovara, sluša, razmenjuje.

“Ova predstava i naš način poimanja pozorišne umetnosti idealno su se uklopili u koncept ‘Pozorišnog gurmanluka’ jer je naša ideja upravo da dopremo do naše publike, uđemo u njihove ‘dnevne sobe’, ili još bolje – u trpezarije”,  ističe reditelj i osnivač teatra “Le Studio” Žan-Batist Demarinji.

Prilikom svakog “Pozorišnog gurmanluka” biće prikazivana različita predstava i biće pripreman specijalan gurmanski meni, a o detaljima događaja svi zainteresovani moći će da se informišu putem Fejsbuk stranice restorana “IVO”.

Share.

Comments are closed.