Predstavljeni potencijali Srbije na sajmu turizma u Njujorku

0

Turističke atrakcije Srbije (TOS) i direktan let Er Srbije od Njujorka do Beograda naišli su na veliko interesovanje posetilaca sajma turizma u Njujorku “Times Travel Show”, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Kako je navedeno, u okviru predstavljanja na sajmu TOS je učestvovala na panel diskusiji sa temom “Neotkrivene destinacije Evrope”, čime je skrenula pažnju na Srbiju kao turističku destinaciju. 

Posle sajma je u sedištu Diplomatske misije Srbije pri UN održana prezentacija turizma Srbije predstavnicima turističkih agencija i organizacija i medija. 

TOS i Er Srbija su zajednički organizovali izložbu fotografija najlepših motiva u Srbiji, prikazivanje, promotivnih filmova, prezentaciju turističke ponude, kao i degustaciju srpskih vina i gastronomskih specijaliteta. 

“Imajući u vidu iskazano veliko interesovanje, posebno za kulturno istorijsko nasleđe i prirodne lepote, i činjenicu da direktan let Er Serbija u mnogome približava Srbiju ovom izbirljivom tržištu, očekuje se da će se broj turista iz Amerike značajno povećavati u narednom periodu”, navodi se u saopštenju TOS-a.

Izvor: Beta

Share.

Comments are closed.