Preselite se u Oklahomu na godinu dana i zaradite 10.000 dolara

0

Svako ko bude izabran dobiće 10.000 dolara na ime troškova preseljenja, naravno, ukoliko želi da živi i radi u Oklahomi.

Tulsa, grad u američkoj saveznoj državi Oklahoma, nudi 10.000 dolara svim onim koji su spremni otići da rade u taj grad na period od godinu dana. Da bi uopšte mogli da apliciraju, potrebno je da kandidati budu stariji od 18 godina, da imaju bilo koji remote posao koji mogu obavljati iz bilo kog dela sveta preko interneta, i moraju biti spremni da se presele u roku od šest meseci. Naravno, pošto je u pitanju posao, podrazumeva se da je kandidatima dozvoljen rad u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kandidati koji budu odabrani, preseliće se u novouređene stanove Tulsa Arts Districta gde će plaćati samo 33 % od realne cene zakupa. Troškovi su potpuno besplatni u prva tri meseca.

Za potrebe posla dobija se besplatno članstvo u kompaniji 36 Degrees North, koja obezbeđuje mesto za obavljanje poslom, konferencijske dvorane za sastanke, Wi-Fi i druge poslovne pogodnosti.

Glavni je cilj ovoa programa je privlačenje kreativne i tehnološki pismene radne snage u Tulsu koja želi za cilj ima oživljavanja preduzetničkog duh među svojim stanovnicima, i da takođe promoviše grad i sve sadržaje grada turistima i gostima koji dolaze da ga posete. Grad će na početku krenuti s manjim grupama od 10 do 15 osoba, pa će sa vremenom proširiti program na 300 radnika na razmeni.

Odabrani kandidati će odmah dobiti 2500 dolara za troškove preseljenja. Svaki mesec će im na račun isplaćivati po 500 dolara, a na kraju ugovora od godinu dana biće im isplaćeno preostalih 1500 dolara.

Ukoliko ste zainteresovani, aplicirajte na zvaničnoj stranici Tulsa Remote programa.

Share.

Comments are closed.