Prespavajte na Kineskom zidu

0

Airbnb je u duhu organizovanja nagradne igre u kome dobitnici osvajaju prenoćišta ponovo pomerio granice. Ovog puta, 8 ljudi će imati priliku da prespava na Kineskom zidu, jednom od sedam svetskih čuda.

Kompanija Airbnb je otvorila takmičenje u kome pobednici imaju priliku da prespavaju na najčudnijim i najnedostupnijim mestima. Nakon organizovanja noćenja na skijaškoj skakaonici, u dvorani Čikago Bulsa, u pariškim katakombama, na velikom koralnom grebenu, red je došao i na Kineski zid.

Na zidu će biti postavljena pop-up soba, i ona je deo kampanje za očuvanje Velikog Kineskog zida. Soba ima veliki bračni krevet i otvorenog je tipa, danju pruža pogled na okolne planine, a noću na zvezdano nebo. Soba je dvokrevetna, za osvetljenje koristi sveće i moderno podno osvetljenje, a ima i lounge deo sa sofom i stolom za ručavanje.

Pobednici takmičenja će uživati u kineskim specijalitetima i tradicionalnoj kineskoj muzici, a u okviru programa boravka, organizovan je obilazak okolne prirode i specijalni obilazak Velikog zida u pratnji vodiča.

Svi zaineresovani mogu da na zvaničnoj intrnet stranici Airbnb-a do 11. avgusta odgovore na pitanje i na taj način uđu u trku kako bi osvojili boravak na Kineskom zidu. Pitanje je why is it more important now than ever to break down barriers between cultures? How would you want to build new connections?

Dobitnici će moći da iskoriste svoju nagradu u periodu od 04. do 08. septembra.

Share.

Comments are closed.