Prezentacija novih projekata Turističke organizacije Vojvodine na novosadskom Sajmu turizma 04. oktobra

0

Svašta se sprema u „Sosinoj šerpi“ – nagradna igra za predstavnike medija

Turistička organizacija Vojvodine bogatu ponudu, ostvarene rezultate, ali i nove projekte, predstaviće medijima na 51. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. Prezentacija sa prigodnim koktelom biće održana u sali Master centra „B2B point“, nadomak štanda Turističke organizacije, sa početkom u 14h. Za prijavljene predstavnike medija Turistička organizacija Vojvodine pripremila je i posebno iznenađenje – izvlačenje nagrada iz autentične „Sosine šerpe“ i dodelu vrednih poklona srećnim dobitnicima.

Prezentacija novih projekata Turističke organizacije Vojvodine na novosadskom Sajmu turizma 04. oktobraNovi projekti Turističke organizacije Vojvodine predstavljaju iskorak ka još modernijem poslovanju, najpre u kontekstu novih tehnologija i ICT rešenja, ali i neposrednije komunikacije sa gostima. Neki od tih projekata su: ViCTour – Virtuelni i kulturni turizam, koji TOV realizuje u saradnji sa domaćim i stranim partnerima, potom digitalni vodič kroz turizam AP Vojvodine, kreiran u saradnji sa Prirodno-matematičkim Univerzitetom u Novom Sadu, kao i novi Turističko-informativni centar čije je otvaranje u pripremi. Na njihovom štandu ujedno biće promovisan veliki broj turističkih organizacija iz Pokrajine, kao i proizvodi koji čine njenu bogatu i jedinstvenu ponudu.

Kada je reč o nagradnoj igri „Sosina šerpa“, Turistička organizacija Vojvodine je u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, za srećne dobitnike obezbedila brojne nagrade, među kojima su:

– obilazak Titela – upoznavanje sa prirodnim i kulturnim bogatstvom Specijalnog rezervata prirode „Titelski breg“ za grupu do 10 osoba;

– noćenje za dve osobe u apartmanima „Marina Apatin“ sa korišćenjem Spa Wellness centra u Banji Junaković za dve osobe;

– obilazak Županije – vožnja fijakerom i noćenje za dve osobe u „Green Town“ apartmanu u Somboru;

– noćenje za dve osobe u Pačiru u apartmanu „Fortuna“ sa dve ulaznice za Termalnu banju Pačir.

Share.

Comments are closed.