Prihod “Er Srbije” u prvom kvartalu 2015. 39 miliona evra

0

Nacionalna avio-kompanija “Er Srbija” ostvarila je prihod od 39 miliona evra u prvom kvartalu ove godine, što predstavlja povećanje od 44 odsto u odnosu na isti period u 2014. godini, saopšteno je iz te kompanije.

Ukupno 453.000 putnika je koristilo usluge “Er Srbije” u prvom kvartalu ove godine, što je za 26 procenata više u odnosu na 359.000 putnika koliko je prevezeno u istom periodu prošle godine.

Kada se radi o prevozu tereta, “Er Srbija” kargo je ostvario rast od 61 procenat u odnosu na isti period 2014. godine sa 875 tona prevezenog tereta u prvom kvartalu ove godine.

“Nastavili smo da ubiremo plodove našeg rasta, podstaknutog razvojem naše mreže destinacija i proširenjem kod šer partnerstava. Naši rezultati i dalje dokazuju efektivnost naše poslovne strategije. To je odličan znak za naš dugoročni uspeh”, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić, a navodi se u saopštenju.

“Er Srbija” je u 2015. godini dobila i nekoliko međunarodnih priznanja za različite aspekte svog poslovanja, podseća se u saopštenju kompanije.

“Gosti zauzimaju centralno mesto u našem poslovanju, pa bih takodje želeo da izrazim našu zahvalnost za njihovu odanu podršku. Tokom ove godine ćemo se i dalje fokusirati na sve aspekte iskustva putovanja naših gostiju time što ćemo uvesti inovacije u naše proizvode i usluge, pružati još više izbora, pogodnosti i uživanja. Uvereni smo da će takav pristup omogućiti naš kontinuirani uspeh,” poručio je Kondić.

Share.

Comments are closed.