Prijavite se, putujte besplatno godinu dana i zarađujte mesečno do 3000 evra

0

Uslovi i propozicije za prijavu su jasni, putnici ne smeju biti mlađi od 21, a stariji od 39 godina, i moraju da posedovati određene osobine. Neophodna je odgovornost, tolerancija, komunikativnost, fleksibilnost i spremnost na grupni rad. Ako je tako, prijavite se, World Life Experience vas čeka.

World Life Experience je organizacija smeštena  u Lisabonu, i traži 11 ljudi koji će celu 2019. godinu putovati širom planete, ali doslovno. Prilikom svog putovanja će otkrivati i raditi sa mnogim lokalnim organizacijama i ljudima. Najbitnija i stvar je činjenica da su svi troškovi putovanja i boravka pokrivriveni, a prijave se mogu poslati do 20. jula  ove godine.

Prethodna tura putovanja je počela u januaru ove godine, 11 svetskih turista upravo putuje, i na svom putovanju obići će 3 kontinenta i brojne države. Turisti koji se prijave za ovaj put,  putovaće preko 5 kontinenata, i  u svakom gradu koji posete, zadržaće će se dve nedelje, od kojih će deo raditi, deo učiti o običajima i zanimljivostima, a treći deo će provoditi u zabavljanju i uživanju. Kao kompenzacija za rad i izgubljeno vreme, turisti će dobijati platu od oko 3000 evra, što je prilično zgodna kompenzacija.

Uslovi za odlazak su godine starosti i lične osobine koje ih mogu preporučiti za putovanje. Traže se odgovornost, tolerancija, komunikativnost, fleksibilnost i spremnost na grupni rad. Svi izabrani će biti različitih nacionalnosti i dolaziće iz najrazličitijeg okruženja, a svoja iskustva sa putovanja i boravka deliće će preko društvenih mreža. Engleski jezik je obavezan,  i to besprekorno dobar, a na putovanje će trajati od sredine januara  pa do kraja novembra.

Ukoliko ste zainteresovani, ili imate nekog da preporučite, posetite zvaničnu internet stranicu  za sve neophodne informacije ili eventualnu prijavu. Srećan put!!!

Share.

Comments are closed.