Priprema za zimu na Expozimu

0

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPOZIM počinje u četvrtak 7. decembra, u 10 časova, i trajaće do 20 časova u nedelju, 10. decembra. Sajam se održava u hali 4 Beogradskog sajma.

 Uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme, zastupnici vrhunskih svetskih brendova, zimskih turističkih centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela, odmarališta i promoteri poznatih i popularnih turističkih destinacija i sadržaja ponudiće na jednom mestu sve što je potrebno za pravi, ali i jeftiniji zimski ugođaj.

Posetioci će na sajmu moći pronaći skijašku, planinarsku, fitnes i kamp opremu, skije, sanke, snow-bordove, cipele, vezove, ski-odela, rukavice, kape, naočare i druge elemente zimske sportske odeće i obuće, ATV vozila, motorne sanke. Za one koji bi da prodaju, razmene, repariraju ili servisiraju polovnu zimsku sportsku opremu Expozim je već decenijama jedinstvena prilika. To isto važi i za tragače za najpovoljnijim turističkim aranžmanima za zimu, novogodišnje i božićne praznike ili za provodom na brojnim domaćim i stranim skijalištima. Niže, sajamske cene se podrazumevaju.

Asocijacija “Sport za sve”, suorganizator Expozima, takođe se brine da ova manifestacija bude praznik za prijatelje sporta, zaljubljenike u skijanje i zimsku rekreaciju te članove velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona. Kao i prethodnih godina, priprema niz dodatnih programa.

Pored toga ove godine, na 32. Expozim sajmu, svim ljubiteljima skijanja svoje sjajne ponude i popuste predstaviće Olimpijski centar „Jahorina“  na kreativnom štandu koji će obradovati najmlađe, zatim ljubitelje dobre muzike, ali i EXIT festivala. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da uživaju u zimskoj idili i naprave originalne fotografije na štandu, ali i da ostvare popust od 10 odsto na sve vrste ski pass-ova, kao i da prvi kupe karte za EXIT festival na snegu koji će biti održan u martu 2018. godine.

Radno vreme Expozima je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

Share.

Comments are closed.