Probajte “doručak kod Despasita”

0

Dobro je poznata činjenica da je doručak najbitniji obrok u toku dana, a ukoliko postoji mogućnost da doručak bude poslužen u udobnoj i prijatnoj bašti, onda je to garancija za uspešan dan!

U restoranu Despacito je u toku specijalna ponuda za doručak – uz svaki naručeni obrok, dobijate besplatno piće po izboru (kafu, čaj, mleko, jogurt ili sok od pomorandže). U ponudi je veliki izbor jela za doručak, tako da bez obzira za šta se opredelite bićete oduševljeni harmonijom ukusa, a ova ponuda važi svakog dana od 8 do 13h!

Pored ostalog, u jelovniku ovog restorana za doručak možete naći američke palačinke u sledećim kombinacijama: losos sa krem sirom i vlašcem, sa pršutom i musom od ajvara i sa šumskim voćem, medom i kestenom. Prženice se služe u slatkoj varijanti sa medom, džemom od kajsija i puterom, ili u slanoj varijanti, sa šunkom, sirom i ajvarom. U ponudi je takođe i premijum omlet, kao i jaja na oko u kombinaciji po izboru, sa slaninicom, šunkom, sirom ili kačkavaljem. Takođe, u restoranu Despacito možete probati poparu sa mladim sirom, kajmakom i trljanicom, kačamak sa slaninicom, ali i palentu sa mladim sirom i kajmakom.

Restoran Despacito je pravi izbor za prvi dnevni obrok i očekuje vas u A bloku, Jurija Gagarina 20đ.

Share.

Comments are closed.