Probajte kafu na pravi način, TriestEspresso Expo sajam

0

Naučite da degustirate kafu, i da uživate u pravom ukusu, prijavite se na baesplatni kurs i obuku IIAC, koja se održava u saradnji sa Mazzer kompanijom na TriestEspresso Expo sajmu od od 25. do 27. oktobra u Trstu.

Međunarodni institut IIAC, osnovan 1993. godine, sa poslovnicama u Japanu, Koreji, Tajvanu i Kini, tokom 25 godina istorije organizovao je stotine kurseva i obuka, naročito za degustaciju kafe, na kojima su učestvovali ljubitelji kafe iz svih delova sveta.

Saznajte kako da razlikujete dobar espresso od lošijeg, i kako da dobijete najbolju kafu. To je ono što se nauči na obuci i degustaciji kafe. Obuka podrazumeva jedan dan teorije i prakse, a IIAC će osigurati materijal za učenje. Na kraju obuke, za sve zainteresovane, polagaće se završni ispit u cilju dobijanja dozvole za degustaciju kafe. Završni ispit je neobavezan i zahteva plaćanje troškova, a obuka je besplatna.

Kako se prijaviti? Postoji 15 slobodnih mesta na raspolaganju, a prijave se više na zvaničnoj internet stranici.

Obuk IIAC samo je jedan od tri dela treninga koji je spremio TriestEspresso Expo za deveto izdanje. Ovaj visokoškolski program obuke u potpunosti je usklađen s lokacijom TriestEspresso Expo. Sajam koji se odvija u visoko specijalizovanom krugu, od logistike do transformacije zrna kafe, sa preko 300 godina istorije.

Share.

Comments are closed.