Proglašena Miss turizma Srbije za 2016. godinu

0

U prepunom AZZARO Clubs Jezero na Adi Ciganliji u organizaciji “Miss UMD” Srbija, na II izboru za Miss turizma Srbije izabrana je Sanja Romić iz Beograda, koja će u decembru putovati na Tajland, na izbor za Miss Tourism World Serbia 2016. godine.

Prva pratilja je Andrijana Stojanović iz Leskovca, druga pratilja je Sofija Jovanović iz Nove Pazove, Miss fotogeničnosti je Aleksandra Urošević iz Valjeva, Miss šarma ove godine je Aleksandra Novosel iz Kragujevca, a na osnovu glasova na sajtu pobednica je Jovana Milutinović iz Beograda.

Žiri su činili: Suzana Mančić, Kiki Lesandrić, Dragan Ćoso (predsednik Udruženja modnih delatnosti i nacionalni direktor licence Miss Tourism World Serbia), Zorica Stijaković (direktor i vlasnik firme “Zora sport”), Sara Stojanović (prošlogodišnja treća pratilja Miss Tourism World 2015), Lazar Radulović, Sava Jojić (Mačkov podrum), Šćepan Cukić (štamparija Doga), Milan Lainović (Yuta), dr Lazar Pantelić (stomatološka ordinacija Novi Sad) i Dobrica Jaković (menadžer).

Ovogodišnje takmičenje MISS TOURISM WORLD SERBIA 2016. održano je pod sloganom “LEPOTA DOLAZI IZ SRBIJE”, što su finalistkinje i potvrdile.

Cilj manifestacije je promocija turističkih potencijala Srbije, lepote, kulture, obrazovanja, ali i mnogobrojnih brendova Srbije. Zadatak novoizabrane Miss turizma je da na dostojanstven način predstavlja našu zemlju kao ambasador turizma na svetskom izboru Miss Tourism World.

Share.

Comments are closed.