Promocija Beograda na forumu GO2Balkans u Sofiji

0

Na Prvom regionalnom forumu Go2Balkans održanom 26. novembra u Sofiji, Turistička organizacija Beograda je predstavila aktuelnu turističku ponudu Beograda za tržište zemalja iz regiona.

Pred učesnicima iz Bugarske, Albanije, BiH, Grčke, Makedonije, Rumunije, Slovenije, Turske, Crne Gore i Hrvatske, direktor TOB-a Miodrag Popović održao je prentaciju Beograda sa akcentom na nastupajući praznični period, ponudu za vikend u Beogradu, kao i kulturne i zabavne sadržaje naše prestonice.

Izneti su i konkretni predlozi saradnje između zemalja regiona za zajedničko nastupanje na trećim tržištima, odnosno za turiste iz dalekih destinacija.  Učesnici su upoznati sa destinacijama na kojima nacionalni avioprevoznik Air Serbia ima direktne letove, prikazan je promotivni video pod nazivom Nova krila Evrope, kao i promo film o Beogradu Beo konstruktivizam.

Forum organizuje Udruženje turoperatora i turističkih agencija iz Bugarske (ABTTA), u cilju stvaranja povoljnih uslova za razvoj turizma i popularizacije kulture i nasleđa Balkana, kao jedinstvenog turističkog proizvoda, i saradnje turističkih agencija sa Balkana sa organizatorima putovanja iz Evrope i sveta.

 

Share.

Comments are closed.