Pronađite pravog partnera za putovanja preko Trip Together platforme

0

Trip Together je internet stranica za društvena putovanja koja omogućava korisnicima iz celog sveta da pronađu odgovarajućeg partnera za svoj put.

Pojavila se nova društvena platforma se na internetu, a mogla bi se opisati kao  hibrid između „Facebook“  i „Couchsurfing“ online platforme. TripTogether spaja ljubitelje putovanja, a cilj je pronalaženje i  povezivanje sa savršenim “travel buddyjem”.

Grupa mladih entuzijasta je osmislila ovu platformu jer je smatrala da je usmena preporuka puno bolja od bilo kakvog vodiča. To je zapravo i suština aplikacije, čim se ulogujete na Trip Together, stupate u svet aktivnih četova, linkova i komentara koji se ostavljaju na mreži u svakom trenutku, tako da je to najbolji način da upoznate nekog ko deli iste poglede na putovanja, pa se zajedno možete otisnuti u novu avanturu.

Kako većina nas putuje sa prijateljima ili partnerima, a svako ima svoje prohteve, želje i potrebe prilikom obilaska novih mesta, putovanje često može zahtevati kompromise. Na ovom servisu, svakako možete pronaći osobe koje mogu biti savršeni partneri na putovanju, jer žele isto što i vi.

TripTogether već ima milion registrovanih putnika koji su na stranici podelili više od 20 hiljada svojih iskustava sa putovanja, iz svih krajeva sveta. Na servisu se možete registrovati i kao lokalni vodič, pa svoje poznavanje kraja možete iskoristiti kako biste poželeli svakom putniku dobrodošlicu, ili pružiti bilo kakvu pomoć i biti pravi lokalni vodič prilikom njihovih poseta.

Share.

Comments are closed.