Prvi Beer Garden od 10. jula do 12. avgusta na Adi Ciganliji

0

Prvi Beer Garden biće odrržan od 10. jula do 12. avgusta na Adi Ciganliji u cilju promocije Belgrade Beer Fest-a i privlačenja većeg broja turista u Beograd, navodi se u saopštenju iz Beogradske kulturne mreže.

Beer Garden biće najveći pub na otvorenom u Srbiji sa ponudom od preko 150 vrsta piva. Sa velikim izborom različitih pivskih stilova, koji obuhvata kombinaciju engleskih ale piva, belgijskih blonde, nemačkih hefewaizen i klasičnih lagera, Beer Garden će predstavljati pravi raj za pivske sladokusce. Posebnu čar događaju daće i prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg “craft” pokreta pivarstva. Različitost ukusa, tekstura, aroma i boja koje definišu “craft” piva u kombinaciji sa domaćim pivskim brendovima i industrijskim pivima iz 40 zemalja širom sveta, donose preko 150 pivskih brendova i najveći šank točenih piva u regionu. Posetioci Beer Gardena će pored degustiranja raznovrsnih pivskih ukusa sa svih strana sveta, svako veče uživati i u muzičkim koncertima, a ulaz će biti besplatan.

Belgrade Beer Fest i manifestacija Beer Garden se realizuju uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda i JP “Ada Ciganlija”.

Share.

Comments are closed.